Tippek és trükkök Chat Modelleknek

Lássunk alább néhány fontos gondolatot, ami segíthet megérteni a camgirl munkát. Gondold át, hogy az első benyomások alapján neked való-e. Csak akkor leszel sikeres ezen a pályán, ha megérted és megtanulod a gyakorlatban alkalmazni a következőket.Vonzó ajánlatnak tűnik, amikor lányokat keresnek webkamerás csetre és flörtölésre. Első hallásra könnyű ajánlatnak tűnik: csak egy kis flörtölés a vendégekkel a webkamera előtt, és máris dől a pénz. Valójában azonban erről szó sincs! Az igazi camgirl (csetmodell) munka egészen más. Igaz, hogy flörtöni kell a vendégekkel és nagyon jól lehet vele keresni, de ez a munkának csak az egyik része. Ne felejtsd el, hogy a kamera előtt annyit és azt csinálsz, amit szeretnél, nem kötelező semmit megtenned. Mindig te döntöd el, hogy megteszed-e, amit a vendég szeretne.

Tippek és trükkök !

A csetmodellek élő erotikus adásokban szerepelnek. Erotikus témájú webkamerás oldalakon csetelnek, erotikus műsorokat adnak, fényképeket és klipeket értékesítenek.

Lehetek én is Camgirl?

Biztosan benned is felmerült már a kérdés: nekem való ez a munka? Mi a helyzet az életkorral, kinézettel, állampolgársággal, és hasonlókkal?

Müvésznév

Nagyon fontos a megfelelő művésznév kiválasztása. Szánj egy kis időt erre, ne siesd el! Némelyik oldalon és amatőr felületen nehéz vagy egyáltalán nem is lehet később megváltoztatni a művésznevet.

Mennyit kereshetsz chatmodellként?

Tényleg lehetséges vajon jól vagy kiemelkedően keresni? Ne feledd, hogy a bevételed attól függ, mit teszel le az asztalra. Itt is meg kell dolgozni a pénzért.

A camgirl-munkahely

Mivel otthonról dolgozol, kialakíthatod magadnak a tökéletes munkahelyet. Körültekintően válaszd ki a megfelelő helyszínt otthonodban.

Milyen típusú camgirl legyek?

Valószínűleg nem szeretnél elveszni a tömegben, tehát előre szükséges átgondolni, hogyan szeretnéd eladni magad.

A camgirl-szerkó

Eleinte biztosan felmerül benned a kérdés, hogy „na, de mit fogok felvenni a kamera előtt? Vannak-e megfelelő ruhadarabjaim camgirl pályafutásomhoz, vagy sok pénzért be kell vásárolnom?”

Játékszerek és más segédeszközök

Ha belevágsz ebbe a munkába, ez a kérdés is fel fog merülni benned, hogy milyen segédeszközökre lehet szükséged, mik jönnek be a legjobban a látogatóknak?

„Azok a napok”=Jövedelemkiesés?

Tippek, hogyan ne ess el a bevételtől „azokon a napokon” sem. „Azokra a napokra” is van megoldás!

Még mielőtt a kamerát bekapcsolnád

Tippek és trükkök még mielőtt akcióba lendülnél

Mozdulj ki a szabadba!

Közvetítsd privát adásod a szabadból és nyújts vendégednek valami igazán különlegeset!

Technikai követelmények

Mik az elvárások a számítógépemmel és a webkamerával kapcsolatban, hogy camgirlként dolgozhassak?

Anonimitás

Gyakori kérdés, hogy camgirlként hogyan őrizheted meg inkognitód. Nem mindenkinek olyanok a körülményei, hogy az efféle munkából származó esetleges problémákon könnyedén túl tudjon lépni.

Hogy minél több rajongód legyen !

A legprofibb tecnikai támogatás ,SEO ,közösségi médiák,hirdetési helyeken való megjelenés ,hogy tudják,hogy vagy ,hogy létezel,hogy minél több fizető rajongód legyen!