„Azok a napok”=Jövedelemkiesés?

Tippek, hogyan ne ess el a bevételtől „azokon a napokon” sem. „Azokra a napokra” is van megoldás!

„Azokra a napokra” is van megoldás! Minden camgirlt foglalkoztat a bosszantó kérdés, hogy mi lesz menstruáció alatt, vagyis „azokon a napokon”, amikor folyamatos, több napig tartó jövedelemkiesés is előfordulhat. Ha már camgirl vagy, kényelmesen dolgozhatsz ilyenkor is. Nem is mernél forró vibrátor show-ban, vagy hasonlók előadásában gondolkodni, hiszen a tampon vagy az egészségügyi betét nagyon zavaró lehet, sőt teljesen lehetetlenné is teheti a műsorod. Viszont ha úgy érzed, belefér, nincsenek túlzott alhasi fájdalmaid vagy hasonló panaszaid, és szeretnéd a munkát folytatni ez alatt az idő alatt is, tudunk a hagyományos tamponnál hatékonyabb és kényelmesebb megoldást! Nevezetesen a szivacstampont, az úgynevezett soft tampont. Ezt az eszközt többnyire sportolók használják, beleértve az úszósportokat gyakorlókat is, mivel gyakorlatilag láthatatlanok és egyáltalán nem zavarják viselőjüket. Mivel nincs rajtuk zsinór és kívülről teljesen észrevehetetlenek, a soft tamponok még szaunázáskor is használhatók. Csak keress rá a „soft tampon” kifejezésre és már meg is találod, amit keresel!

A szivacstampon további előnye, hogy nagyon rugalmas és nagymértékű tisztaságot biztosít. Így tehát alig észrevehető, használata mellett még szeretkezni is lehet. És ha már ez utóbbi helyzetre is alkalmas, bizonyára egy szexi dildó show-t is elbír. Nedvszívó képessége rendkívül magas, így minden ott marad ilyenkor, ahova való.

A szivacstampon nagyszerűen beválik „azokon a napokon”. Kezelése egyszerű, pont, mint a hagyományos tamponok esetében. Guggoló helyzetben vagy hanyatt fekve könnyen felhelyezhető, ahogy neked tetszik. A szivacstampont olyan mélyre kell feltenni, hogy lehetőleg annyira illeszkedjen a méhnyakra, amennyire lehetséges. Nem szükséges hangsúlyozni, hogy ennél a mozzanatnál természetesen fokozott figyelmet kell fordítani a higiéniára, kézmosásra. Hasonlóan a normál tamponhoz, a soft tampon használatánál is ügyelni kell arra, hogy ne maradjon fent nyolc óránál hosszabb ideig.

A szivacstampon a speciálisan kialakított kivágásba akasztott mutató- vagy középső ujjal óvatosan kihúzható, vagy két ujjal összenyomva eltávolítható.

A szivacstampon mérete eleinte talán még szokatlan lehet. Ellentétben a hagyományos tamponokkal, a szivacstampon csak egy méretben kapható, de anyagából és formájából adódóan tökéletesen illeszkedik a testhez. Ha azelőtt még nem volt tapasztalatod a szivacstampon használatával, meg fogsz lepődni, milyen kellemes a viselése és milyen nagyszerűen megkönnyíti munkádat camgirlként, lehetővé téve, hogy ne kelljen szünetet tartanod még „azokon a napokon” sem.