Mozdulj ki a szabadba!

Közvetítsd privát adásod a szabadból és nyújts vendégednek valami igazán különlegeset!

Ajándékozd meg vendégeidet egy igazán szexi szabadtéri show-val! Ha igényes camgirl vagy, aki különösen egyedi és szórakoztató előadó kíván lenni, időről-időre fel kell tenned magadnak a kérdést: mit kínálsz a felhasználónak? Hogyan tudsz megújulni, hogyan teheted előadásaid még érdekesebbé? Van egy tippünk: menj ki a szabadba! Mivel a szabadban felvett műsor egyedi, mindig különös figyelemre számíthatsz!

Nyáron, amikor a strandok ismét megtelnek és nem jelent problémát lenge öltözetet viselni a szabadban, a kültéri kamerás közvetítés felfrissülést hoz a megszokásba. Nyugodtan elhiheted nekünk, ezek a kültéri közvetítések elnyerik majd vendégeid tetszését! Az ilyen műsorok rendkívüli módon felcsigázzák a látogatókat, és szinte mindenkiben van egy kis leselkedési hajlam is. De még mielőtt gyorsan összepakolnád a felszerelést és kocsiba pattannál, hogy máris belevágj, ÁLLJ! Először is jegyezd meg a következőket, hogy már az első szabadból közvetített adásod sikeres lehessen. Tudod, itt nem csak egy árnyas kertről vagy teraszról van szó, ahonnan a közvetítést sugárzod. Derítsd fel a közeli és távolabbi szomszédos, csendes helyeket. Ha tanácsolhatunk valamit, ehhez egy napos hétvégét válassz, amikor a legtöbb ember kimozdul. Ha megfogadod, és sikerül olyan csendes és nyugalmas zugra lelned, ahonnan adásod optimális körülmények között sugározhatod, elérted a célod. Hiszen így szinte biztos, hogy verőfényes hétvégéken (vagy éppen hétköznapokon) nem tévednek arrafelé túrázók, akik igencsak kellemetlen meglepetéseket okozhatnak.

Ha már megtaláltad a számodra legmegfelelőbb helyet, kapd elő a mobilod és ellenőrizd az internetkapcsolatot. Ha a jel nagyon erős, vagyis könnyen tudsz létrehozni LTE kapcsolatot (3G – 4G), az tökéletes! Ahhoz, hogy erről a helyről közvetíthess, a mobiltelefonodra vagy a laptopodhoz csatlakoztatott mobilnetre lesz szükséged.

Közvetíts igazán különleges, szexi előadást az erdőből! Ehhez nincs is más technikai felszerelésre szükséged, csak egy laptopra, feltéve persze, hogy rendelkezik beépített webkamerával. Persze még jobb megoldás az olyan kamera, amely nincs fixen adott helyre rögzítve, hiszen még több lehetőséget kínál, ha időről-időre máshová helyezed át kamerádat. Fák ágaira helyezve például könnyen perspektívát válthatsz. Akár beépített webkamerával, akár szabadon mozgatható kamerával dolgozol, ügyelj arra, hogy legyen meg a megfelelő áramellátás. Mivel itt biztosan nem találsz áramforrást, gondoskodj megfelelő töltöttségű akkumulátorról mind a laptop, mind a mobiltelefon esetében. Emellett pedig, ha van rá lehetőséged, gondoskodj pluszban tartalék akkumulátorról is. A többletköltség, amelyet a tartalék akkumulátor megvásárlása jelenthet, viszonylag gyorsan megtérül.

Ne felejts el takarót vagy olyan alkalmas holmit magaddal vinni, amelyet leteríthetsz a földre. Mert ugye te sem szeretnéd, ha éles kövek, ágak sértenék fel a bőröd? És ha már itt tartunk, ajánlatos a napsugárzás ellen is védekezned, alaposan bekenve magad fényvédő krémmel. Ellenkező esetben a napon könnyen akár annyira is leéghetsz, hogy mozdulni is alig bírsz majd.

Felejtsd most el a klasszikus camgirl ruhatárat! A szexi fehérneműt, a harisnyatartót és az egyebeket ezúttal nyugodtan otthon hagyhatod! Viselj inkább rövid szoknyát, szexi felsőt vagy bikinit. Igazából azt szeretnéd elérni, hogy a felhasználó úgy érezze, egy közeli bokor rejtekéből figyel téged. Gondolod a turistalány, aki úszni készül, csipkefehérneműt visel? Minél életszerűbben tervezed meg a kültéri adást, annál jobb! Ez persze nem jelenti azt, hogy hagyd otthon a játékos éned! Egyik-másik vibrátor kültéren is remekül használható.

A kiválasztott helyed legyen félreeső! Bár az is lehet, hogy nem is jön rosszul egy leselkedő, és egy izgalmas élménnyel lehetsz gazdagabb. A szabadtéri előadás alatt tehetsz úgy is, mintha csak napoznál, olvasnál vagy éppen egy izgalmas filmet néznél. Olyan hordozható DVD lejátszókat, amelyek az autó szivargyújtójáról működnek, manapság már fillérekért kapni.

Örömmel vesszük a szabadtéri közvetítéseket! Azért ne felejts el innivalót és némi ennivalót csomagolni. A melegben és a napsütésben hamar megszomjazhatsz és korgó gyomorral csak fele olyan jó munkát tudsz végezni, mint egyébként. Annak pedig, hogy ilyenkor büfét találj néhány saroknyira, elég kicsi az esélye.

Azok a lányok, akik nem annyira szégyenlősek, forgalmasabb helyeket is bevállalnak. Az érzés, hogy bármikor rajtakaphatnak, csak még izglmasabbá teszi a dolgokat. Választhatsz parkot, a strand egy csendes szegletét, városi utcát vagy akár egy közkönyvtárat, vagy bármit. Olyan köztereken, mint például az előbb említett könyvtár, tanácsos azért felmérni, nincsenek-e esetleg kihelyezett kamerák. Van egy olyan érzésünk, hogy nem szívesen közvetítenél ingyen műsort a biztonságiaknak, és azt sem igazán szeretnéd, ha közszeméremsértéssel vádolnának meg. Nyilvános helyeken a legtöbb camgirl nem mutat meg mindent, csak villanásokat közvetít. Fedetlen testrészeiket csak rövid ideig mutatják, felhúzzák a blúzuk, vagy fellebbentik a szoknyájukat. Ezek az apró mozdulatok csak fokozzák az izgalmakat, felcsigázzák a fantáziát és nagyon természetesen hatnak. A felhasználó pedig alig várja az újabb akciót, miközben mögötted akár éppen elmegy valaki, aki mit sem sejt az egészből.

Függetlenül attól, hogy hol készíted a felvételt, kérünk, hogy mindig nagyon ügyelj arra, hogy gyerekek vagy olyan személyek, akiket ez zavarhat, semmiképpen ne lássanak meg. Annak ellenére, hogy az ilyen helyzetek különösen szórakoztatóak lehetnek és többletbevételt is jelenthetnek, nem éri meg, hogy a közszeméremsértés vádját megkockáztasd.

Mindemellett szuper fotókat, sőt videót is készíthetsz az ilyen alkalmakkor. Ezeket később felkínálhatod vendégeidnek megvásárlásra. Biztos, hogy a kültéri felvétel készítés ínyenc falatnak számít, és közben te is jól szórakozol.